Αγία Γραφή σε έργο τέχνης | OramaWorld.com

Αγία Γραφή σε έργο τέχνης

[Κωδικός: HAG_01]

Ένα δώρο αγάπης, προσευχής και κατάνυξης. Έχει φτιαχτεί με ταπεινότητα ακολουθώντας την Βυζαντινή τεχνοτροπία ώστε να αποτελεί ένα έργο τέχνης και ένα κειμήλιο ενθύμησης της Αγάπης του Χριστού μας.

Η ορθόδοξη έκδοση της Αγίας Γραφής στο εσωτερικό μπορεί να παραδοθεί σε τέσσερις γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Σερβικά και Ρωσικά.

Και έτσι, αυτό που αναγράφεται στο εξώφυλλο, στο οπισθόφυλλο και στη ράχη ακολουθεί τις αντίστοιχες γλώσσες, καθώς και τις Ιερές Γραφές (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) μέσα στο βιβλίο.

Το εξώφυλλο, οπισθόφυλλο και η ράχη της Αγίας Γραφής είναι από ξύλο οξιάς και σκαλισμένα. Όπου υπάρχει χρυσός, υπάρχουν κολλημένα φύλλα χρυσού, καθώς και γύρω από το βιβλίο (στις σελίδες του) υπάρχει χρυσός 24 καρατίων, με τις τεχνικές που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση.

Τα μεμονωμένα σκαλίσματα, δηλ. η προσευχή «Πάτερ ημών» στο εξώφυλλο, γύρω από την εικόνα, καθώς και τα «Πάτερ ημών» στο σταυρό στο οπισθόφυλλο, είναι σκαλισμένα με μηχανή κοπής Laser.

Το «Πάτερ ημών» μπροστά και πίσω είναι από ξύλο φλαμουριάς, καθώς και οι αγιογραφίες στο εξώφυλλο, οι οποίες εκτυπώνονται από ειδικό Laser εκτυπωτή (σε ξύλο) με πολύ υψηλή ανάλυση. Η ράχη πάνω και κάτω, καθώς και στα πλάγια, είναι ραμμένη με κατσικίσιο δέρμα. Το ίδιο και οι πλευρές του καλύμματος και το πίσω εξώφυλλο.

Το δέσιμο έχει γίνει με δέρμα χοίρου, το οποίο είναι επίσης χαραγμένο με Laser δεξιά και αριστερά της ράχη του βιβλίου. Το δέρμα είναι κολλημένο σε όλο το εσωτερικό της ράχης και μέχρι τη μέση του μπροστινού καλύμματος και πίσω με ειδική κόλλα σε πρέσα. Η παλαίωση έχει γίνει με νίτρο χρώματα σε πέντε μεμονωμένα περάσματα, χειροποίητα.

Η εικόνα στο εξώφυλλο απεικονίζει τους τέσσερις Ευαγγελιστές Αποστόλους σε κάθε γωνία. Ιωάννης, Λουκάς, Παύλος, Ματθαίος και στο κέντρο είναι η Ανάσταση του Χριστού, που με τα χέρια του τραβάει τον Αδάμ και την Εύα στα δεξιά Του και στα αριστερά Του, φέρνοντάς τους έξω από τον Άδη. Ο Χριστός έχει σπάσει τις πόρτες του Άδη και τις πατάει. Έχουν δε, το σχήμα σταυρού. Γύρω από την εικόνα είναι σκαλισμένο το «Πάτερ ημών», καθώς και στο οπισθόφυλλο μέσα στο σταυρό. Το εξώφυλλο όπως και το οπισθόφυλλο είναι καλυμμένα με φύλλο χρυσού.

Παραδίδεται με πιστοποιητικό γνησιότητας από την Μονή Χιλανδαρίου – Αγίου Όρους.

Διαστάσεις: 27x19x9 εκ (11x7x4 ίντσες)

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας, συνήθως αποστέλεται σε 14 έως 21 ημέρες.

Παρακαλούμε επιλέξτε μία από τις παρακάτω διαθέσιμες επιλογές:
Γράμματα Βάρος Τιμή
Αγγλικά Γράμματα2.52,351.39€
Ελληνικά Γράμματα2.52,351.39€
Ρωσικά Γράμματα2.52,351.39€
Σερβικά Γράμματα2.52,351.39€

Εκπτωτική Πολιτική (εφαρμόζεται στο Ταμείο):

- Για αγορά 2 ή περισσότερων αντικειμένων από μία κατηγορία, παίρνετε 5% επιπλέον έκπτωση

- Για αγορά 5 ή περισσότερων αντικειμένων από μία κατηγορία, παίρνετε 10% επιπλέον έκπτωση

Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Δευτέρα 10 Οκτώβριος, 2022
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Η Λίστα Επιθυμιών σας είναι άδεια.

Δεχόμαστε
We accept Visa credit cards! We accept MasterCard credit cards! We accept Paypal! We accept payments through Post Service!
Social Share
Αγία Γραφή σε έργο τέχνης προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι σας!
Αγία Γραφή σε έργο τέχνης προστέθηκε με επιτυχία στη λίστα επιθυμιών σας!
Αγία Γραφή σε έργο τέχνης προστέθηκε με επιτυχία στη λίστα αναγκών σας!