Δυόσμος - Αγιορείτικα Βότανα

[AP_008]

3.52€ 4.31€

Στον δυόσμο αποδίδονται πολλές ευεργετικές ιδιότητες, όπως η καταπολέμηση των πόνων του στομάχου και των κολικών του νεφρού, της ναυτία &, του λόξυγκα. Τονώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, του ήπατος και της χολής. Χρησιμοποιείται κατά της διάρροιας, για την ανακούφιση από ρευματισμούς αλλά και σε περιπτώσεις αμυγδαλίτιδας, ουλίτιδας και φλεγμονών του ρινοφάρυγγα. Επίσης, δρα κατά της αϋπνίας και του λόξυγκα. Χρησιμοποιείται ακόμα σε γαργάρες για θεραπεία πληγών του στόματος, περιπτώσεων ουλίτιδας, φαρυγγίτιδας και αμυγδαλίτιδας, ως αντίδοτο στην κακοσμία του στόματος, για την τόνωση της μνήμης, τη θεραπεία των σκασμένων χεριών και της πιτυρίδας αλλά και ως εμμηναγωγό (ακατάλληλο για εγκυμονούσες). Θεωρείται ότι προσφέρει ανακούφιση από τον πονοκέφαλο, τον πονόδοντο (από αποστήματα), στους ρευματικούς πόνους αλλά και τον πόνο των κλειδώσεων!

Ιδιότητες: Καταπολέμηση των πόνων του στομάχου και των κολικών του νεφρού, δρα κατά της ναυτίας και του λόξυγκα, κατά των νευρώσεων, θεραπεύει πονοκέφαλο, αϋπνίες, σπασμούς, τρεμούλες, ημικρανίες, ταχυπαλμίες, τονώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, του ήπατος και της χολής, βοηθά στην αποβολή των εντερικών αερίων, κατά της διάρροιας & των πόνων της περιόδου, ανακουφίζει από ρευματισμούς, καταπραΰνει από τα συμπτώματα της αμυγδαλίτιδας, της ουλίτιδας και από φλεγμονές του ρινοφάρυγγα, ανακουφίζει από ρευματικούς πόνους, αντισπασμωδικό, σταματάει τον λόξυγκα, θεραπεύει δερματικές παθήσεις, χρησιμοποιείται σαν καρύκευμα, αφέψημα ή αρωματικό.

Τρόπος Χρήσης: Τοποθετούμε μια κουταλιά της σούπας δυόσμο σε 1,5 λίτρο βρασμένο νερό. Το αφήνουμε 6-8 λεπτά της ώρας και κατόπιν το στραγγίζουμε. Πίνουμε μία κούπα κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ πριν από κάθε γεύμα αφού πρώτα κουνήσουμε καλά το μπουκάλι. Μπορούμε φυσικά, να το προσθέσουμε στο φαγητό μας.

Βάρος: 0.05kgr [Τιμοκατάλογος Αποστολών]

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο, συνήθως αποστέλεται σε 4 έως 7 ημέρες.

Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Δευτέρα 08 Μάιος, 2017.
Κριτικές
Εκπτωτική Πολιτική (εφαρμόζεται στο Ταμείο):
- Για αγορά 2 ή περισσότερων αντικειμένων από μία κατηγορία, παίρνετε 5% επιπλέον έκπτωση
- Για αγορά 5 ή περισσότερων αντικειμένων από μία κατηγορία, παίρνετε 10% επιπλέον έκπτωση
- Για αγορά 10 ή περισσότερων αντικειμένων από μία κατηγορία, παίρνετε 15% επιπλέον έκπτωση
- Για αγορά 20 ή περισσότερων αντικειμένων από μία κατηγορία, παίρνετε 20% επιπλέον έκπτωση
- Για αγορά 50 ή περισσότερων αντικειμένων από μία κατηγορία, παίρνετε 25% επιπλέον έκπτωση
Καλάθι Αγορών
Αδειο καλάθι
Η Λίστα Επιθυμιών
Δεν έχετε προιόντα στη Λίστα Επιθυμιών
Αναζήτηση
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
Νομίσματα
Δεχόμαστε:
We accept Visa credit cards!   We accept MasterCard credit cards!   Click to learn about Paypal.com online payment method using credit & debit cards!   We accept payments through Post Service!
Social Share
Byzantine Icons, Orthodox Gifts & Liturgical Items by OramaWorld
OramaWorld.com - Copyright © 1999-2020