Εκκλησιαστικά Χαλιά - Εκκλησιαστικά... | OramaWorld.com

Εκκλησιαστικά Χαλιά

Τα Εκκλησιαστικά Χαλιά που διακοσμούν το εσωτερικό των Ιερών Ναών φέρουν κατά κανόνα πλούσιο συμβολισμό και συνδέονται με την ανυψωμένη πνευματικότητα των πιστών. Ειδικά για τους Επισκόπους και την ιεροσύνη τους, τα Εκκλησιαστικά Χαλιά πέρα από την λειτουργικότητά τους, προσφέρουν μία αίσθηση προστασίας και αντιπροσωπεύουν την χάρη του Αγίου Πνεύματος που τους έχει δοθεί για να τελούν τα Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας. 

Τα Εκκλησιαστικά Χαλιά της συλλογής μας προσδίδουν ευπρέπεια σε όλους τους χώρους του Ιερού Ναού όπου Ιερείς και πιστοί συγκεντρώνονται για να υμνήσουν τον Λόγο του Θεού. Κατά συνέπεια, τα έντονα χρώματα των χαλιών, όπως και τα νήματα με τα οποία φτιάχνονται, είναι ανθεκτικά στην έντονη χρήση ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολα στον καθαρισμό καθώς είναι πλενόμενα.

Τα σχέδια που επιλέγονται παραδοσιακά για τα Εκκλησιαστικά Χαλιά προέρχονται από την Βυζαντινή τέχνη με κύριες μορφές τον Δικέφαλο Αετό και τα Παγώνια που ταιριάζουν ιδανικά με τον υπόλοιπο στολισμό κάθε Εκκλησίας. 

Saint Nicholas Serbian Orthodox Church, Hamilton, Ontario, Canada

Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία Αγίου Νικολάου, Χάμιλτον, Οντάριο, Καναδάς

Μπορείτε να επιλέξετε χαλιά για τους διαδρόμους του Ιερού Ναού, κλασικά παραλληλόγραμμα χαλιά γενικής χρήσης όπως επίσης και σετ για την Αγία Τράπεζα

Όλα τα χαλιά του καταλόγου μας είναι αντιμικροβιακά, αντιαλλεργικά και αντιστατικά. 

Κατηγορίες
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Η Λίστα Επιθυμιών σας είναι άδεια.

Δεχόμαστε
We accept Visa credit cards! We accept MasterCard credit cards! We accept Paypal! We accept payments through Post Service!

Mr. Joe Farah, Canada

"...I received the carpet and I am very happy with it. Thank you very much for centering the cross on the carpet...."

July 18, 2023 Read more...