Σήμερα, η Κάναβα Ρούσσου, ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή τέχνη του νησιού, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία και στοχεύει στη δημιουργία οίνων με μοναδικές γεύσεις και αρώματα, επιλέγοντας άριστη πρώτη ύλη, ανάμεσα στις εκλεκτότερες ποικιλίες του νησιού: Ασύρτικο, Αθήρι, Αηδάνι, Μανδηλαριά και Μαυράθηρο.
Η Λίστα Επιθυμιών σας είναι άδεια.
Fr. Peter Askoar
"...Today I received the Pectoral Cross from you. I give Glory to God first then I will state I was RIGHT to assume that you would do a magnificent work on the first and certainly not the last item I will, with God's Help order from you- it is magnificent and well done, and in less than seven days! I pray that the Good Lord continue to Bless your work. ..."
May 22, 2010 Read more...