Σήμερα, η Κάναβα Ρούσσου, ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή τέχνη του νησιού, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία και στοχεύει στη δημιουργία οίνων με μοναδικές γεύσεις και αρώματα, επιλέγοντας άριστη πρώτη ύλη, ανάμεσα στις εκλεκτότερες ποικιλίες του νησιού: Ασύρτικο, Αθήρι, Αηδάνι, Μανδηλαριά και Μαυράθηρο.
Η Λίστα Επιθυμιών σας είναι άδεια.
Fr. Dennis Vierling
"...The chalice and paten arrived and were displayed at church for members of the congregation. Everyone loved it and were very pleased. I look forward to hearing back from you. ..."
September 22, 2009 Read more...