Βυζαντινές Εικόνες με Σμάλτο | OramaWorld.com

Βυζαντινές Εικόνες με Σμάλτο

Οι Βυζαντινές Εικόνες με Σμάλτο είναι εξαιρετικά έργα τέχνης που συνδυάζουν την παραδοσιακή χειροτεχνία με ζωντανή, διαχρονική ομορφιά. Αυτές οι Εικόνες δημιουργούνται χρησιμοποιώντας την τεχνική του Σμάλτου , όπου σκόνη γυαλιού εφαρμόζεται με προσοχή σε μεταλλικές επιφάνειες και στη συνέχεια πυρώνεται για να δημιουργηθεί ένα λείο, γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα Εικόνες που είναι όχι μόνο οπτικά μοναδικές αλλά και ανθεκτικές, εξασφαλίζοντας την πνευματική και καλλιτεχνική τους αξία για γενιές.

Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε μια πλούσια συλλογή Βυζαντινών Εικόνων με Σμάλτο, που απεικονίζουν ιερά πρόσωπα όπως ο Χριστός, η Παναγία και διάφοροι Άγιοι. Κάθε Εικόνα είναι μαρτυρία της δεξιοτεχνίας και της αφοσίωσης των τεχνιτών μας, οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν την πλούσια κληρονομιά της Βυζαντινής Τέχνης. Η μοναδικότητα τους τις καθιστά ιδανική επιλογή για να τις προσφέρετε ως δώρα ή για να τις προσθέσετε στην συλλογή σας. 

Κατηγορίες
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Η Λίστα Επιθυμιών σας είναι άδεια.

Φίλτρα
Τιμή
Ύψος
Μήκος
Πλάτος
Λάμπες
από Διαθεσιμότητα
από {{ option.name }}
Δεχόμαστε
We accept Visa credit cards! We accept MasterCard credit cards! We accept Paypal! We accept payments through Post Service!

Fr. David Hoskin

"...The kalimafhi arrived today. It is excellent and fits perfectly! Thank you very much...."

April 3, 2014 Read more...