Ξυλόγλυπτα Εικονοστάσια (νέα) -... | OramaWorld.com

Ξυλόγλυπτα Εικονοστάσια (νέα)

Στον Χριστιανισμό, το Εικονοστάσιο είναι το μέρος όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες οι Άγιες Εικόνες είτε στο ναό είτε στο σπίτι κάθε πιστού. Το Εικονοστάσιο εξελίχθηκε στην μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα από το Βυζαντινό Τέμπλο και σε ευθεία σύγκριση βρίσκει το Ναό της Ιερουσαλήμ, ως προς την λειτουργία. 

Ο ιερός αυτός χώρος προορίζεται για την λατρεία του Θεού και  αναρτημένες είναι συνήθως εικόνες της Παναγίας, του Χριστού, του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή και του πολιούχου Αγίου κάθε ναού.

Τα ξυλόγλυπτα Εικονοστάσια της συλλογής μας είναι κατασκευές από ξύλο υψηλής ποιότητας με λεπτομέρεια στην ανάγλυφη απεικόνιση του προσώπου ενώ περιλαμβάνουν είτε κρεμαστό είτε σταθερό γυάλινο καντήλι. Είναι ιδανικά για οικιακή χρήση με επιτοίχια τοποθέτηση.

Κατηγορίες
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Η Λίστα Επιθυμιών σας είναι άδεια.

Φίλτρα
Τιμή
Ύψος
Μήκος
Πλάτος
Λάμπες
από Διαθεσιμότητα
από {{ option.name }}
Δεχόμαστε
We accept Visa credit cards! We accept MasterCard credit cards! We accept Paypal! We accept payments through Post Service!

Mrs Maria Serban, Canada

"...I am writing to thank you very much indeed for all your assistance along the way.The baptismal font has arrived at our home and it is beautiful! Thank you!..."

March 17, 2022 Read more...