Ξυλόγλυπτες Εικόνες (νέα) - Βυζαντινές... | OramaWorld.com

Ξυλόγλυπτες Εικόνες (νέα)

Η γλυπτική εικόνων είναι ένα είδος τέχνης που έχει γνωρίσει μια αναγέννηση στην Ορθοδοξία σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία 15 χρόνια, έχουμε δει μια σειρά απίστευτων γλυπτών εικόνων να εμφανίζονται. Οι ανάγλυφες εικόνες ήταν αρχικά η τέχνη της επιλογής για εξαιρετικά χειροποίητα αντικείμενα, όπως εξώφυλλα βιβλίων, θωρακικούς σταυρούς, σταυρούς πομπής και βωμού, σαρκοφάγους και λειψανοθήκες λόγω των μοναδικών απτικών και διαρκών ιδιοτήτων τους. 

Το σκάλισμα των εικόνων απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα και η καλλιτεχνική τους αξία παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο αφού διατηρεί την σωματικότητά της και την ιδιαίτερη οπτική της γλώσσα. 

Παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε περίτεχνες ξυλόγλυπτες εικόνες φτιαγμένες από τους έμπειρους τεχνίτες μας με αναπαραστάσεις της Παναγίας, του Χριστού αλλά και του Μυστικού Δείπνου.

Για όλες τις ξυλόγλυπτες εικόνες αυτής της κατηγορίας διατίθεται και επιλογή παραλαβής σε ειδικό βελούδινο κουτί εάν θέλετε να τις προσφέρετε ως δώρο.

Κατηγορίες
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Η Λίστα Επιθυμιών σας είναι άδεια.

Φίλτρα
Τιμή
Ύψος
Μήκος
Πλάτος
Λάμπες
από Διαθεσιμότητα
από {{ option.name }}
Δεχόμαστε
We accept Visa credit cards! We accept MasterCard credit cards! We accept Paypal! We accept payments through Post Service!

Κα. Πηνελόπη Θεοδοσίου, Ελλάδα

"...Καλημέρα!!! Παρέλαβα εχθές την εικόνα δεν έχω λόγια ήταν εκπληκτική!!!! Πάρα πολύ όμορφη!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!..."

February 5, 2022 Read more...