Ασημένιες Εικόνες με την Παναγία | OramaWorld.com

Ασημένιες Εικόνες με την Παναγία

Η Παναγία, μητέρα του Ιησού Χριστού, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της Χριστιανικής Πίστης και Υμνολογίας και η Εκκλησία την τιμά με πολλές δοξολογίες και εορτές. Το όνομα της ακολουθούν πολλά προσωνύμια ανάλογα με την θεολογική της ιδιότητα, τον τόπο εύρεσης της εικόνας ή και την όψη της και λατρεύονται με ιδιαίτερη τιμή.

Στην Αγιογραφία η Παναγία αναπαρίσταται αυτόνομα ή με το Θείο Βρέφος ενώ πολλές είναι οι τεχνοτροπίες με τις οποίες φιλοτεχνείται κάθε εικόνα. 

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να βρείτε δημοφιλείς εικόνες της Παναγίας από καθαρό ασήμι που έχει υποστεί επεξεργασία για να διατηρήσει τη λάμψη του και να παραμείνει αλώβητη στο πέρασμα του χρόνου. Ο ξύλινος σκελετός ολοκληρώνει μια ποιοτική δουλειά από τους έμπειρους τεχνίτες μας.

Κατηγορίες
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Η Λίστα Επιθυμιών σας είναι άδεια.

Φίλτρα
Τιμή
Ύψος
Μήκος
Πλάτος
Λάμπες
από Διαθεσιμότητα
από {{ option.name }}
Δεχόμαστε
We accept Visa credit cards! We accept MasterCard credit cards! We accept Paypal! We accept payments through Post Service!

Christopher Bradley, USA

"...I just received my Icon. It is just what I was looking for and it is beautiful. Thank you so much! I will be ordering more from this store...."

August 16, 2023 Read more...