Όροι Χρήσης | OramaWorld.com

Όροι Χρήσης

Καλώς Ήρθατε στο OramaWorld.com. Το OramaWorld προσφέρει τις υπηρεσίες του βάση των παρακάτω όρων λειτουργίας. Εάν επισκεφτείτε ή αγοράσετε από το OramaWorld, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

Παρακαλούμε να διαβάσετε επίσης την Δήλωση Εχεμύθειας, η οποία επηρεάζει την επίσκεψη σας στο OramaWorld, για να καταλάβετε καλύτερα τις πρακτικές που ακολοθούμε.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν κάνετε επίσκεψη στο OramaWorld.com ή μας στέλνετε e-mails, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Με αυτό τον τρόπο εγκρίνεται να λαμβάνεται μηνύματα από εμάς ηλεκτρονικά. Τα μηνύματα θα είναι είτε μέσω e-mail ή χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα μηνύματα μέσα στο site. Εσείς συμφωνείτε πως όλες οι συμφωνίες, σημειώσεις, τοποθετήσεις και κάθε άλλο μήνυμα που λαμβάνετε ηλεκτρονικά ικανοποιούν κάθε νόμιμη απαίτηση.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - COPYRIGHT

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτιακού κόμβου όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια, εικόνες, φωνητικά και οπτικά εφέ, ηλεκτρονικά προγράμματα, ηλεκτρονικά δεδομένα ανήκουν στην εταιρεία Orama Solutions ΕΠΕ ή των προμηθευτών περιεχομένου και προστατεύονται από Διεθνείς Συμφωνίες σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα. Η σύνθεση όλων των περιεχομένων του κόμβου αυτού είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρίας Orama Solutions ΕΠΕ και προστατεύονται από Διεθνείς Συμφωνίες σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα. Τα προγράμματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για τον κόμβο αυτό ανήκουν στην εταιρία Orama Solutions ΕΠΕ ή των προμηθευτών της λογισμικού και προστατεύονται από Διεθνείς Συμφωνίες σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα.

ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η Orama Solutions ΕΠΕ σας προσφέφει περιορισμένη άδεια χρήσης για πρόσβαση και προσωπική χρήση του κόμβου OramaWorld χωρίς να αντιγράψετε ή να τροποποιήσετε ολόκληρο ή μέρος αυτού, εκτός εάν υπάρχει γραπτή αίτηση από την ιδιοκτήτρια εταιρία OramaWorld. Επίσης απαγορεύεται η μεταπώληση ή η εμπορική χρήση του κόμβου ή του περιεχομένου του, η συλλογή καθώς και η χρήση οποιουδήποτε από τα προιόντα που παρουσιάζονται, περιγραφές ή τιμές; κάθε άσκοπη χρήση του κόμβου; κάθε αντιγραφή στοιχείων λογαριασμών προς όφελως κάποιου ανταγωνιστή, κάθε χρήση των δεδομένων του κόμβου, αυτοματισμών, ή παρόμοιων δεδομένων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του κόμβου ή μέρος αυτού, η αντιγραφή, η πώληση, η μεταπώληση, χώρις πρώτα να υπάρχει πρώτα η γραπτή έγκριση από την Orama Solutions ΕΠΕ. Επίσης απαγορεύεται η χρισιμοποίηση και η αντιγραφή στα λογότυπα, στα σχέδια και στα σήματα που χρησιμοποιούνται και ότι άλλο σχέδιο ή πληροφορίες που χρησιμοποιείτε από τον κόμβο, όπως φωτογραφίες, κείμενα, σχόλια, σχεδιασμός σελίδας, χώρις πρώτα να υπάρχει πρώτα η γραπτή έγκριση από την OramaWorld. Απαγορεύεται η χρήση ή μερική χρήση του ονόματος "OramaWorld.Com/Gr" και των λογότυπων χώρις πρώτα να υπάρχει η γραπτή έγκριση από την Orama Solutions ΕΠΕ. Κάθε ενέργεια χώρις έγκριση, αυτομάτα παύει και την άδεια χρήσης του κόμβου. Σας δίνετε το δικαίωμα να κάνετε σδικτιακή σύνδεση στην πρώτη σελίδα του OramaWorld, χώρις όμως να προσβάλετε την ορθή λειτουργία του κόμβου, τους συνεργάτες, ή την ορθότητα των υπηρεσίων ή τα προιόντων που παρέχονται. Απογορεύται η χρήση των γραφικών σχεδιασμών, του λογότυπου του OramaWorld και όλων των σημάτων και σχεδίων χώρις πρώτα να υπάρχει η γραπτή έγκριση από την OramaWorld.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν χρησιμοποιήσετε αυτό τον κόμβο, είσαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσετε την μυστικότητα των λογαριασμών σας, των password καθώς και την περιορισμένη πρόσβαση στον υπολοσιστή σας από τρίτα άτομα. Επίσης συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις ενέργειες που απορρέουν από τον λογαριασμό σας. Το OramaWorld δεν πουλάει προιόντα για παιδιά, αλλά για ενήλικες που μπορούν να τα αγοράσουν με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας ή με επιταγή. Εάν είσαστε κάτω των 18 ετών μπορείτε να κάνετε αγορές από το OramaWorld μόνο με την γραπτή άδεια από τους γονείς ή από τον κηδεμόνα σας. Το OramaWorld και οι συνεργάτες του έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την παροχή υπηρεσιών, να διαγράψουν ή να τροποποήσουν λογαριασμούς πελατών, ή και να ακυρώσουν παραγγελίες κάτω από τη διακριτική τους ευχέρεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Οι επισκέπτες μπορούν να στείλουν σχόλια, προτάσεις, ερωτήσεις, να στείλουν e-cards ή άλλες πληροφορίες, όσο το περιεχόμενο αυτών δεν είναι παράνομο, προσβλητικό, δεν σπιλώνει τα πνευματικά δικαιώματα, και δεν βλάπτει την προσωπικότητα τρίτων, δεν περιέχει ιούς, πολιτικά σχόλια, εμπορικές διαφημήσεις, αλυσιδωτά γράμματα, και όποια άλλη μορφή "spam" μηνυμάτων. Δεν επιτρέπετε η χρήση λάθος διεύθυνσης e-mail, η παραπλάνηση ή λάθος προσωποποίηση άσχετων ατόμων με την χρήση του OramaWorld. Το OramaWorld έχει το δικαίωμα (χωρίς να είναι υποχρέωτικό) να αλλάξει ή να διαγράψει τέτοια μηνύματα, αλλά σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει συστηματικός έλεγχος των περιεχομένων των μηνυμάτων.

Εάν στείλετε μήνυματα ή προσκομίσετε υλικό σε οποιαδήποτε μορφή, δίνετε το αμετάκλητο δικαίωμα στο OramaWorld και στους συνεργάτες του να τα χρησιμοποιήσει, να τα μεταποιήσει, να τα αλλάξει, να τα δημοσιεύσει,να τα μεταφράσει, σε ολόκληρο τον κόσμο με όποιο μέσο επικοινωνίας. Επίσης το OramaWorld και οι συνεργάτες του έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν το όνομα του αποστολέα ή συντάκτη των κειμένων ή σχολίων εάν θεωρηθεί απαραίτητο. Το OramaWorld έχει το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρεώση να επιβλέπει, να διορθώνει και να διαγράφει κάθε κείμενο αλληλογραφίας ή μέρος αυτής. Το OramaWorld.com δεν έχει καμία ευθύνη για κείμενα που θα λάβει από όποιο τρίτο πρόσωπο.

ΡΙΣΚΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Όλα τα αντικείμενα που παραγγέλνονται, αποστέλλονται συστημένα. Το ρίσκο απώλειας μετά την παράδοση στην μεταφορική εταιρεία το έχει αποκλειστικά ο πελάτης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το OramaWorld και οι συνεργάτες του προσπαθούν να δώσουν την πιο ακριβή και σωστή περιγραφή. Παρόλα αυτά, το OramaWorld δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η περιγραφές των προιόντων ή κάθε άλλο περιεχόμενο του κόμβου είναι πάντοτε ακριβή, αληθή, σωστά, και χωρίς λάθος. Εάν αγοράσετε κάποιο από τα προιόντα και δεν είναι σύμφωνο με την περιγραφή του, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε.

DISCLAIMER OF WARRANTIES AND LIMITATION OF LIABILITY

THIS SITE IS PROVIDED BY ORAMA SOLUTIONS LTD. ON AN "AS IS" AND "AS AVAILABLE" BASIS. ORAMA SOLUTIONS LTD. MAKES NO REPRESENTATIONS OR WARRANTIES OF ANY KIND, EXPRESS OR IMPLIED, AS TO THE OPERATION OF THIS SITE OR THE INFORMATION, CONTENT, MATERIALS, OR PRODUCTS INCLUDED ON THIS SITE. YOU EXPRESSLY AGREE THAT YOUR USE OF THIS SITE IS AT YOUR SOLE RISK.

TO THE FULL EXTENT PERMISSIBLE BY APPLICABLE LAW, ORAMA SOLUTIONS LTD. DISCLAIMS ALL WARRANTIES, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. ORAMA SOLUTIONS LTD. DOES NOT WARRANT THAT THIS SITE, ITS SERVERS, OR E-MAIL SENT FROM ORAMAWORLD.COM ARE FREE OF VIRUSES OR OTHER HARMFUL COMPONENTS. ORAMA SOLUTIONS LTD. WILL NOT BE LIABLE FOR ANY DAMAGES OF ANY KIND ARISING FROM THE USE OF THIS SITE, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO DIRECT, INDIRECT, INCIDENTAL, PUNITIVE, AND CONSEQUENTIAL DAMAGES.

CERTAIN INTERNATIONAL LAWS DO NOT ALLOW LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE EXCLUSION OR LIMITATION OF CERTAIN DAMAGES. IF THESE LAWS APPLY TO YOU, SOME OR ALL OF THE ABOVE DISCLAIMERS, EXCLUSIONS, OR LIMITATIONS MAY NOT APPLY TO YOU, AND YOU MIGHT HAVE ADDITIONAL RIGHTS.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

OramaWorld
Εριφύλης 7, Αθήνα
116 34
http://www.OramaWorld.com

Κατηγορίες
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Η Λίστα Επιθυμιών σας είναι άδεια.

Δεχόμαστε
We accept Visa credit cards! We accept MasterCard credit cards! We accept Paypal! We accept payments through Post Service!