Λίγα λόγια για εμάς | OramaWorld.com

Λίγα λόγια για εμάς!

Το OramaWorld είναι το παλαιότερο Χριστιανικό διαδικτυακό κατάστημα με προϊόνα εμπνευσμένα από την Ορθόδοξη παράδοση και τη Χριστιανική τέχνη. Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή χειροποίητων εκκλησιαστικών αγαθών, είμαστε περήφανοι που έχουμε εξυπηρετήσει διαδικτυακούς πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα.

Το σύμβολο του OramaWorld, είναι ο δικέφαλος αετός που βλέπει τόσο την Ανατολή όσο και τη Δύση και είναι το έμβλημα του Βυζαντίου και του Ορθόδοξου Χριστιανισμού. Ένας αετός μπορεί να δει πολύ μακριά, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πλάσμα, ενώ ένας αετός με διπλό κεφάλι βλέπει τα πάντα. Συμβολίζει την προοπτική, τη σοφία και την προφητεία, όπως αναφέρεται στα γραπτά των Αγίων Πατέρων.

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές αλλά και μια μοναδική διαδικτυακή εμπειρία αγορών, συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εργαστήρια εκκλησιαστικών ειδών καθώς και με μοναστήρια στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι τεχνίτες και οι εικονογράφοι μας δημιουργούν και ζωγραφίζουν με αγάπη και σεβασμό στην Ορθόδοξη παράδοση και τη Βυζαντινή τέχνη. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεό μας όπου ένας από τους τεχνίτες μας χειροτεχνεί ένα δισκοπότηρο από σμάλτο. Αν θέλετε να δείτε πως κατασκευάζονται τα χειροποίητα αντικείμενα μας, μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό βίντεο.

Νιώθουμε ευλογημένοι που είμαστε σε θέση να παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες στον χριστιανικό κόσμο, όπως:
- Τον Παγκόσμιο Ορθόδοξο Κατάλογο: ο πληρέστερος διαδικτυακός κατάλογος της παγκόσμιας παρουσίας της Ορθόδοξης κληρονομιάς και δραστηριοτήτων. Ο κατάλογος που κυκλοφόρησε το 2006, περιλαμβάνει περισσότερες από 15.000 λίστες από μοναστήρια, εκκλησίες, καθεδρικούς ναούς, παρεκκλήσια, αποστολές, ορφανοτροφεία, γηροκομεία, μουσεία, σχολεία και σεμινάρια από περισσότερες από 70 χώρες.
- Φωτίστε μια Εκκλησία: μια υπηρεσία που φέρνει σε επαφή ιερείς ή συμβούλια ενοριών που χρειάζονται αγαθά για την εκκλησία τους και δωρητές που είναι πρόθυμοι να τους υποστηρίξουν, και
- Ανάψτε ένα κερί: μια υπηρεσία που μας επιτρέπει να ανάβουμε ένα εικονικό κερί στη μνήμη όσων έφυγαν από τη ζωή καθώς και στην υγεία των αγαπημένων μας προσώπων.

Το OramaWorld είναι περήφανος συνεργάτης και χορηγός του φεστιβάλ Byzanfest!

Byzanfest 2021 Byzanfest 2022 Byzanfest 2023

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ερωτήσεις, τα σχόλια και τις προτάσεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα στο chat bot ή στο email [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας!

Ειλικρινά,

Λίλιαν Κονταρίνη
Διευθύντρια Πωλήσεων
OramaWorld.com

Κατηγορίες
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Η Λίστα Επιθυμιών σας είναι άδεια.

Δεχόμαστε
We accept Visa credit cards! We accept MasterCard credit cards! We accept Paypal! We accept payments through Post Service!