Λίγα λόγια για εμάς!
Λίγα λόγια για εμάς!

Το OramaWorld με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας, παρέχει μέσω του Διαδικτύου, Βυζαντινές Εικόνες και Εκκλησιαστικά Σκεύη από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα και βρίσκεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους online προμηθευτές Ορθόδοξων θρησκευτικών ειδών παγκοσμίως. Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να παρέχουμε αρίστης ποιότητας προϊόντα με το ελάχιστο δυνατό κόστος, συνεργαζόμαστε με επιλεγμένα εργαστήρια και βιοτεχνίες εκκλησιαστικών προϊόντων στη ΝοτιοΑνατολική Ευρώπη.

Είχαμε την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσουμε ένα από τους βιοτέχνες, μια εργάσιμη ημέρα που έφτιαχνε ένα δισκοπότηρο από σμάλτο. Αν θέλετε να δείτε πως κατασκευάζονται τα χειροποίητα αντικείμενα που σας προσφέρουμε, μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό βιντεο πατώντας εδώ! (περίπου 10Mb)

Σήμερα, εξυπηρετούμε πελάτες σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως και μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα σχόλια που έχουμε λάβει όλα αυτά τα χρόνια πατώντας εδώ!.

Μια Αφοσιωμένη Ιδρυτική Ομάδα
Η ιδρυτική ομάδα του OramaWorld αποτελείται από νέους ανθρώπους, που δουλεύουν με αφοσίωση για την εκπλήρωση του οράματος να γίνει το OramaWorld ο καλύτερος online προμηθευτής Εκκλησιαστικών Ειδών στον κόσμο. Οι άνθρωποι του OramaWorld έχουν μεγάλη οικογενειακή παράδοση και πείρα στο χώρο των Εκκλησιαστικών Ειδών καθώς και μεγάλη εμπειρία στις τεχνολογίες του Διαδικτύου.

Ένας Φιλανθρωπικός Οργανισμός ως Αποστολή
Το OramaWorld ώς ένας οργανισμός που διακατέχετε με πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά φιλοδοξεί να γίνει χορηγός πολλών φιλανθρωπικών προσπαθειών. Κατά τη διάρκεια που γράφαμε την ιδρυτική μας διακύρηξη αποφασίσαμε να προσφέρουμε το 1% από κάθε παραγγελία που θα δεχόμαστε σε κάποια Φιλανθρωπική προσπάθεια, με σκοπό να κάνουμε άμεσα συμμέτοχους τους πελάτες μας στην ωραία αυτή αποστολή. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα!

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο για τον κόμβο μας παρακαλούμε στείλτε email στο [email protected] και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ειλικρινά,

Λίλιαν Κονταρίνη
Διευθύντρια Πωλήσεων
OramaWorld.Com


Συνέχεια


Κατηγορίες
Αναζήτηση
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
Βοήθεια
 Wish List
 Affiliate Program FAQ

Byzantine Icons, Orthodox Gifts & Liturgical Items by OramaWorld
OramaWorld.com - Copyright © 1999-2020