Κομποσχοίνια


Κομποσχοίνια χειροποιήτα φτιαγμένα από Καλόγερους του Αγίου Ορους.
Σύμφωνα με την Ορθόδοξη παράδοση, πρώτος ο Οσιος Παχώμιος, που το 320 μ.Χ. ίδρυσε με τη βοήθεια του Αγίου Αντωνίου το πρώτο Μοναστήρι στη Θηβαΐδα της Αιγύπτου, άρχισε να αναζητεί τρόπο που θα βοηθούσε τους μοναχούς συντρόφους του στην πειθαρχία, στην αυτοσυγκέντρωση της προσευχής και στην αρίθμηση των ευχών. Ετσι λοιπόν κάποια νύχτα ο Αρχάγγελος Γαβριήλ επισκέφθηκε τον όσιο Παχώμιο στον ύπνο του και του εξήγησε πώς θα φτιάξει το εργαλείο που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες της προσευχής. Και "γεννήθηκε" το πρώτο κομποσχοίνι, έδεσε 33 κόμπους και στο τέλος ενώνοντας τις δύο άκρες του σχοινιού έπλεξε ένα σταυρό από κόμπους.
Κομποσχοίνια

Παρακαλούμε επιλέξτε ένα από τα παρακάτω προιόντα για να δείτε όλες τις επιλογές που υπάρχουν:

Αποτελέσματα:
Αποτελέσματα:
Κατηγορίες
Αναζήτηση
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
Βοήθεια
 Wish List
 Affiliate Program FAQ
Καλάθι Αγορών
Αδειο καλάθι
Η Λίστα Επιθυμιών
Δεν έχετε προιόντα στη Λίστα Επιθυμιών
Νομίσματα
Δεχόμαστε:
We accept Visa credit cards!   We accept MasterCard credit cards!

Click to learn about Paypal.com online payment method using credit & debit cards!   We accept payments through Post Service!
Search tags
Μεγάλο Παραδοσιακό Θυμιατό Καντζί Καντήλι Βυζαντινό Δικέφαλο Σμάλτο Νο 5 Ιερό Άμφιο Σχέδιο 10 Ιερατικό Ύφασμα Αγία Υπομονή Αγιογραφία Αγία Βαρβάρα Μάρτυς Αγιογραφία Παναγία η Γλυκοφιλούσα η Πσκωβ Αγιογραφία Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης, Έφιππος Αγιογραφία Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Ολόσωμη Αγιογραφία Παναγία με Χριστό, Οδηγήτρια με Δεομένους Αγίους Ιωάννη Πρόδρομο και Ιωάννη Θεολόγο Αγιογραφία Παναγία η Φοβερά Προστασία Χειροποίητη Μεταλλική Εικόνα
Skype Live Contact

Chat through Skype
Byzantine Icons, Orthodox Gifts & Liturgical Items by OramaWorld
OramaWorld.com - Copyright © 1999-2018